Strict Standards: Non-static method Pager::factory() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /usr/home/svn.framework/page/core_page.php on line 264 Császártöltésiek
Regisztráció elfelejtett jelszó
Hozzászólás küldése
Császártöltésiek 2013-05-14 07:09
2013. június 22-én 15.00 órakor Találkozunk a Pelényi keresztnél és egy érdekes történetet tudhatunk meg egy kereszt születéséről, egy régi iskolai jegyzőkönyvről és még sok egyéb másról. Hogy teljes legyen a délután sok-sok alvéval várjuk az érkezőket.
Császártöltésiek 2013-04-21 09:11
Nekünk írták: Kedves Császártöltésiek! Rátaláltam az apai dédapámra az egyik képen, Tamaskó József főerdészre. Köszönöm szépen, nagy örömet okozott, mivel személyesen nem ismertem őt és képet sem láttam róla ezelőtt. Gratulálok a közösséghez és elismerésem a sok munkáért! Üdvözlettel: Tamaskó Katalin
Császártöltésiek 2013-04-21 09:11
A tortasütők írták: Hajnalka Vigula Kedves Mindenki! Köszönöm ezt a szép napot nektek. Azt hiszem, mindannyiunk nevében elmondhatom, minden nagyon jól sikerült és a hangulat is remek volt. Köszönet az ötletgazdáknak és a szervezőknek!!! Következő program? • Györgyné Scheibl Csatlakozom a Hajnalka szavaihoz! Nekem is nagyon tetszett ez a nap! Köszönöm! • Lászlóné Kádár Én is csatlakozom nagyon jól éreztem magam szép finom sütiket tortákat készítettünk. köszi ezt a szép napot,!!! • Magdolna Hidasné Márin Szerintem is szenzációs volt a mai napunk!! Nesze neked fogyókúra!!! • Erzsébet Hómann Siettem én is az oldalra,de megelőztetek,remekül sikerült, jó volt TTT csapat.Köszi az emblémát Rózsának.(gyerekesen örülök neki!)Jöhet a következő ötlet! • Rózsa Lei Jó kis csajos napunk volt !!!Annának köszönjük a finom ebédet!! • Ternay Gabriella Köszönöm a segítséget, jól éreztem magam, köszönöm a fuvart is!
Császártöltésiek 2013-03-26 07:42
Császártöltési kertek Császártöltési kertek Megálmodtad a saját kertedet? Sikerült megvalósítani? Legyen gondosan ápolt? Vagy inkább alakítsa a természet? Minden virág szép, s ahol virágok nyílnak az udvarokban az a hely a lelket széppé teszi és megnyugtatja. Szívesen megmutatjuk a többieknek a Te kertedet is. Küldj képet! Akár a mai havas kertről is!
Császártöltésiek 2013-03-15 08:55
Szálas Béla Hozz fényt, ne sötétséget Ha erre hoz a szél, helyezz egy mécsest a falu közepén, hogy fénnyel fényesedjék, lánggal lángosodjék. Füstje felfelé szálljon -mint álombeli oltáron- hogy fogadja kegyelettel az Irisz-arcú ég. ... lépteid áldják a töltési utcák, s azok is, kiket szomorúság tép.
«                 7   |  8   |  9   |  10   |  11              »