Strict Standards: Non-static method Pager::factory() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /usr/home/svn.framework/page/core_page.php on line 264 Császártöltésiek
Regisztráció elfelejtett jelszó
Hozzászólás küldése
Császártöltésiek 2014-12-10 08:12
Advent második vasárnapján 15.00 órakor Nagyidai Zsolt katolikus plébános gyújtja meg a második gyertyát falunk adventi koszorúján. Műsorral az óvodások és az iskolások kedveskednek. 15.30 órakor a bajai Liszt Ferenc kórus ad hangversenyt a templomban. Vezeti: Makai Gézáné Mindenkit szeretettel várunk!
Császártöltésiek 2014-11-25 19:45
Advent első gyertyája, melyet 2014. november 30-án 15.00 órakor gyújt meg Papp Szabolcs Zsolt református lelkész az iskola előtt felállított Császártöltés Adventi koszorúján. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Császártöltésiek 2014-11-25 19:43
Tisztelt Császártöltésiek! 2014. november 30-án 10.00 órától 17.00 óráig Karácsonyi Jótékonysági vásárt tartunk a császártöltési iskolások javára a Teleház előtti téren. Adventi koszorúk, karácsonyi ajándékok, finom forralt bor, finom sütik. Az ajándékokat az iskolások és szüleik készítették a tanárokkal közreműködve. Gyertek minél többen, legyen egy szép napotok Advent első vasárnapján!
Császártöltésiek 2014-11-06 07:00
Márton-napi jótékonysági rendezvény az óvodások javára 2014. november 7-én 17.00 órától. Újbor és zsíros kenyér, lampionos felvonulás. Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Teleház előtti téren!
Igazmondó 2014-10-06 00:45
Tisztelt Császártöltésiek! 2014. 10. 05-én délután egy korszak lezárult. A kábeltv levetítette az utolsó testületi ülést. A leköszönő polgármester és csapata hozta a tőlük elvárható szintet. Ezzel szép keretbe foglalták az elmúlt tizenhat év munkásságát. Rágalmaztak, mocskolódtak kiforgatták a szavainkat. Mindezt tették a hátunk mögött úgy, hogy mi nem kaptunk lehetőséget a saját véleményünk kifejtésére, ezért ezúton is szeretnék köszönetet mondani a CSKTV vezetésének az esélyegyenlőség tiszteletben tartásáért. Nem kívánok visszavágni, vádaskodni, hiszen ezzel lesüllyednék az ő szintjükre. Inkább szeretnék köszönetet mondani. Köszönetet a leköszönő képviselőknek, amiért mindig oly lelkesen képviselték a falu lakóinak érdekeit, harcoltak az igaz ügyekért. Köszönetet mondani az alpolgármestereknek, hogy áldozatos munkájukkal segítették a polgármester munkáját, és köszönet a polgármesternek, hogy mindig csak a Mi érdekünket tartotta szem előtt. Civil emberként biztosan emelt fővel vonulhat majd végig a falu utcáin, tudván, hogy mindig emberséges, önzetlen és segítőkész volt. Egy korszak lezárult és az emberek eldönthetik milyen folytatást szeretnének. Eldönthetik, békét, nyugalmat tisztességes bánásmódot vagy az eddig jól bevált módszert követik. A döntés rajtatok áll. Egy korszak lezárul az én életemben is, mert a kampány lassan a végéhez ér. Bármi is legyen a vége én csak nyertem. Sikerült megtapasztalni milyen is az összefogás mekkora ereje van annak, ha néhány ember vállvetve dolgozik. Rengeteg támogatást, bizalmat és szeretetet kaptam olyanoktól is, akiktől egyáltalán nem vártam. Tagja lehettem egy olyan csapatnak, ahol nem számít kor, iskolai végzettség vagy egzisztencia csak az ember számít, valami olyan lett ez a viszony, mint az igazi mély barátság. Köszönöm ezt csapattársaimnak és nektek CSÁSZÁRTÖLTÉSIEKNEK, mert ma nélkületek nem tarthatnék itt. Lenne azonban még egy utolsó kérésem, segítsetek abban, hogy minél többen meghallják a szavainkat, segítsetek meggyőzni a kétkedőket és ne féljetek elmondani a véleményeteket. Segítsünk lezárni ezt a korszakot! Bízom bennetek és a józan ítélőképességetekben. Valósítsuk meg együtt az álmainkat. Legyen Császártöltés újra a Császártöltésieké! Tisztelettel: Lovasi Gábor képviselőjelölt Egyetértve Lovasi Gábor levelével: Takácsné Stalter Judit polgármesterjelölt, Stadlerné Csányi Éva, Andocsné Lei Mónika, Dr. Rígler Kálmán, Oláh József, Wicker Balázs képviselőjelöltek
«                 3   |  4   |  5   |  6   |  7              »