Regisztráció elfelejtett jelszó

Bánáti István könyvbemutatója

Bánáti István Öt sorsfordító évtized című könyvének bemutatójára kerül sor a könyvtárban 2018. március 19-én 14.00 órakor. Minden érdeklődöt szeretettel várunk!

Bánáti István megírta, hogy szerinte mit írt volna még Bánáti Miklós „ Huszonkét évtized az új hazában” című könyvében, ha az akkori politikai helyzet azt lehetővé tette volna.

A 90 oldalas könyvben az első világháborútól az eredeti könyv lezárásáig (1964-ig) eltelt 50 év elhallgatott történelmét próbálja kiegészíteni, helyenként felfedni.

Bánáti István könyvecskéje érdekes lehet azok számára, akik az eredeti könyvből annak kiadásakor vettek; akik azóta elhunyt vagy elköltözött felmenőik kaptak vagy örököltek eredeti könyvet, és azoknak,akik néhány éve Bánáti Istvántól reprint kiadást vettek. Az eredeti könyvből annak idején több száz létezhet még ( ki tudja hol), a reprint kiadásból mintegy 50 kelt el.

Bánáti István könyvének címe „ Ötven sorsfordító évtized”, alcíme:  ’ Amit Bánáti Miklós nem írhatott meg Huszonkét évtized az új hazában’  című könyvében”